Opis olejów kosmetycznych

Olej kosmetyczny z pestek truskawek

Olej z pestek truskawek- dla cer trądzikowych, mieszanych, antybakteryjny

Olej z pestek truskawek- szczególnie polecany dla cer przetłuszczających się i trądzikowych,działa antybakteryjnie i delikatnie zwęża pory, normalizuje produkcję sebum, przyspiesza gojenie wyprysków i wspiera oczyszczanie skóry.


Olej tłoczony na zimno, nierafinowany, w szklanej buteleczce z pipetą, 50ml