Opis olejów kosmetycznych

Olej kosmetyczny z pestek jeżyn

Olej z pestek jeżyn- rozświetlający, polecany na okolice oczu, źródło wit. C i E

Olej z pestek jeżyn- polecany na okolice oczu i całą twarz, rozświetla i działa przeciwzmarszczkowo, ponadto zapobiega przebarwieniom, normuje pracę gruczołów łojowych i przyspiesza gojenie zmian trądzikowych, poprawiając wygląd skóry, delikatnie ściąga pory, wzmacnia naczynia krwionośne i poprawia krążenie krwi; jest bogatym źródłem witamin C, E oraz beta-karotenu.


Olej tłoczony na zimno, nierafinowany, w szklanej buteleczce z pipetą, 30ml